04.07.2024Kulta- ja hopea

Etsimme myyntiin kulta- ja hopeaesineitä

Myy Arvokoruja Helanderilla

Myy arvoesineesi Helanderilla turvallisesti ja tavoita monipuolinen, kansainvälinen asiakaskunta! Etsimme nyt myyntiin koruja, jalokiviä ja muita jalometalliesineitä tuleviin huutokauppoihimme. Kulta- ja hopeaesineitä myydessäsi maksat vain 12,5 % myyntiprovision sekä 10 euron käsittelymaksun / myyntikohde.

Jalometallien kysyntä huutokaupoissa on kasvussa ja designkoruista ja -esineistä maksetaan materiaaliarvoon nähden moninkertaisia hintoja. Haemmekin nyt tuleviin huutokauppoihimme jalometallisesineitä aina koruista ja kelloista aterimiin sekä mitaleihin ja kolikoihin. Myytäväksi sopivat mainiosti myös sekalaiset kulta- ja hopeaerät, kuten katkenneet kultaketjut tai parittomat korvakorut.

Helanderilla tarjoamme aina asiantuntevaa palvelua ja arvioimme maksutta esineitä, jotka on tarkoitus jättää myyntiin kauttamme. Kulta- ja hopeaesineiden sekä jalokivien myyntiin sopivuus arvioidaan toimipisteellämme asiantuntijoiden toimesta. Kuvien perusteella voimme antaa vain alustavan arvion kulta- ja hopeaesineiden myyntiin sopivuudesta, mutta jalometalliesineiden pitoisuuden ja muiden myyntiin vaikuttavien seikkojen vuoksi esineet on toimitettava tutkittavaksi toimipisteellemme ennen myyntiin asettamista.

Myyminen kauttamme on helppoa, vaivatonta ja turvallista. Huolehdimme myyntiprosessin kaikista vaiheista aina tavaran luovuttamiseen asti. Myyntituotot saat kätevästi suoraan tilillesi. Lue lisää palveluistamme sekä myyntiprosessista täältä.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.