23.01.2014

Ennakko- ja puhelintarjoaminen on lasten leikkiä!

 _DSC0389

Kuvassa olevat kohteet myydään helmikuun huutokaupassa. Kohteet vasemmalta oikealle: kohde 227 Turun marttanukke, kohde 228, nukke (ab siroplast oy) kohde 106 puuhevonen, kohde 487 Aku Ankan vuosikerta (1950) sekä Kohde peltilelu. 

 

Ennakkotarjous

Tiesitkö että voit jättää ennakkotarjouksia jo huutokauppaluettelon julkaisu hetkestä alkaen?

Huutokauppaluettelo julkaistaan aina viikkoa ennen kuukausihuutokauppaa, joka on perjantai. Luettelo julkaistaan noin klo 18:00. Ennakkotarjouksia kannattaakin jättää heti kun luettelo on sivuillamme julkaistu. Miksikö? Lue eteenpäin niin se selviää sinullekin!

Ennakkotarjouksen jättäminen kannattaa aina!

Ennakkotarjouksen jättämisessä aika on määrittävä tekijä. Tämä tarkoittaa sitä että se joka on jättänyt tarjouksensa ensin, voittaa. Mikäli kyseessä on siis tilanne jossa kaksi yhtä suurta tarjousta on voittamassa. Olet siis etulyöntiasemassa esimerkiksi niihin jotka huutavat kohdetta vasta itse huutokauppatilaisuudessa tai jättävät tarjouksena juuri ennen h-hetkeä. Muistathan kuitenkin, että pienin yksittäinen tarjouksen määrä on Helanderilla 30 euroa niin salissa kuin ennakkotarjouksissakin.

Ennakkotarjous toimii seuraavanlaisesti:

Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan kohteen, ei enää kannata epäröidä. Tarjouksen voi jättää suoraan luetteloa selattaessa. Jätetystä tarjouksesta saa vahvistus viestin sähköpostiin (kannattaa tarkistaa myös se roskapostikansio)  ja sitten ei muuuta kuin jännittämään. Huutokaupan jälkeen Helander lähettää sinulle sähköpostiviestin joka kertoo voititko kohteet joista tarjosit. 

Ennakkotarjouksissa on myös se hyvä puoli. että sen jättämiseksi ei tarvitse tulla huutokauppaan tai näyttöön paikanpäälle. Ennakkotarjous ei vaadi sen tekijältään muuta kuin asiakkaaksi rekisteröitymisen. Tämän jälkeen voitkin sitten sukeltaa luettelon aarteiden pariin! 

 

Puhelintarjous

Miloin jättää puhelintarjous?

Puhelintarjous kannattaa jättää ainakin seuraavissa tapauksissa:

  • Haluat olla varma että saat kohteen
  • Et itse pääse huutokauppaan mutta et halua että kohteen saaminen jää muutamista euroista kiinni
  • Olet valmis maksamaan haluamastasi kohteesta vähintään 200eur

Mikäli löydät kohteen joka kiinnostaa sinua todella, kannataa harkita puhelintarjousta ennakkotarjouksen asemesta. Valitettavan usein käy niin että ennakkotarjouksen jättäjä on joutunut pettymään kun haluttu kohde on mennyt muutaman kympin kalliimmalla kuin oma tarjous on ollut. 

Muista kuitenkin että puhelintarjouksen alaraja on 200eur, mikä tarkoittaa sitä että tarjouksen jättäjä sitoutuu tarjoamaan vähintään sen verran tarjousta koskevasta kohteesta. 

Miten puhelintarjous toimii? 

Puhelintarjouksen voi jättää joko soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä sähköpostia. Puhelintarjouksen jättäneelle soitetaan huutokauppapäivänä Helanderin henkilökunnan toimesta. Pyrimme soittamaan sinulle mahdollisimman ajoissa, yleensä muutaman kohteen ennen sinua kiinnostavaa kohdetta. Henkilökuntamme pitää sinut kokoajan perillä siitä mitä salissa tapahtuu ja kysyy sinulta haluatko jatkaa tarjoamista vai et. 

Etkö osaa itse arvioida sinua kiinnostavan kohteen mahdollista vasarahintaa tai askarruttaako sen kunto sinua?

Ei hätää! Vastaamme mielellämme kaikkiin kohteita koskeviin kysymyksiisi. Lähetä kysymyksesi meille sähköpostilla tai soita meille. Huomioithan kuitenkin että kohde tiedusteluihin vastataan näyttöpäivien aikana.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.