01.12.2023Huutokaupat

Asiantuntijaluento: Näin tunnistat käsinsolmitun maton

Asiantuntijaluento: Näin tunnistat käsinsolmitun maton

Tervetuloa Helanderin asiantuntijaluennolle 16.12.2023!

 

Taidolla käsityönä valmistettua itämaista mattoa on entistä vaikeampaa erottaa nopealla silmäyksellä koneella valmistetusta. Helanderin toimitusjohtaja ja mattoasiantuntija Mika Sirén opastaa, mistä tunnistat käsinsolmitun maton. Järjestämme erikoishuutokauppa Special Carpet Salen yhteydessä luennon, jossa Mika jakaa vuosien aikana kertynyttä tietämystään itämaisten mattojen saloista.

Luennolla opit muun muassa erottamaan käsinsolmitun itämaisen maton koneella valmistetusta matosta. Lisäksi saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Special Carpet Sale-huutokaupassa myytäviin mattoihin Mikan opastuksella. Special Carpet Salen huutokauppaluettelo julkaistaan perjantaina 8.12.2023.

Tilaisuus pidetään Helanderin toimipisteellä lauantaina 16.12.2023 klo 14.00 alkaen, luennon kesto on noin 1 h. Luennolle on vapaa pääsy, mutta tapahtuman aiemman suuren suosion vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumista, jotta osaamme varautua osallistujien määrään. Voit ilmoittautua luennolle alta löytyvän lomakkeen avulla.

 

Tapahtuma on täynnä.

Mika Sirén, toimitusjohtaja, Huutokauppa Helander

Puhujaesittely: Mika Sirén

 

Helanderin toimitusjohtaja Mika Sirén on kerännyt vuosien aikana mittavan asiantuntemuksen matoista. Kokemusta on karttunut jo vuodesta 1997 omaa mattoliikettä pyörittäessä, onpa Mika myös aikanaan omistanut Vepsäläisen matto-osaston, sekä pitänyt lukuisia mattonäyttelyitä. Special Carpet Salen aikana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kuulemaan asiantuntijan vinkit niin käsinsolmittujen mattojen tunnistamiseen, kuin niiden oikeaoppiseen hoitamiseen sekä johdatuksen mattojen materiaalien ja kuvioiden variaatioon.

Saapuminen

Huutokauppa Helander sijaitsee Viikissä, osoitteessa Hernepellonkuja 8–10, 00560 Helsinki. Helsingin keskustasta pääsee Hernepellonkujalle busseilla 78 ja 71.

Jos saavut autolla, huomioithan, että Helanderin toimipisteen parkkipaikalla on tilaa rajoitetusti. HUOM! Parkkipaikalla on pysäköinninvalvonta klo 10–14, jonka jälkeen pysäköinti on kielletty, joten haethan saapuessasi heti kassalta Helanderin lupalapun pysäköintiä varten.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.