28.06.2021Matkalla

Antiikkimatkat jatkuvat jälleen – Lähde syksyllä Viroon tai Unkariin!

 

Kopio Nimetön

 

Matkailu on jälleen avautumassa. Pitkän tauon jälkeen antiikin ystävät pääsevät muuallekin kuin kotimaan kirpputoreille. Huutokauppa Helander jatkaa jälleen antiikki- ja kulttuurimatkatuotantoa yhdessä valittujen matkatoimistojen kanssa. Matkatoimistot ovat näillä matkoilla vastuullisia matkanjärjestäjiä, jotka noudattavat pakettimatkalainsäädäntöä ja tarjoavat asiakkaille näin ollen mahdollisimman kattavan turvan myös mahdollisissa poikkeusoloissa. Luvassa on siis antiikkiaarteiden etsintää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Matkoilla on mukana Huutokauppa Helanderin asiantuntija ja lisäksi matkanjohtaja, jotka yhdessä huolehtivat asiakkaiden viihtymisestä ja matkan sujumisesta.

 

Antiikkimatka Viron Kurtnaan 2.–3.10.2021 – Hinta alk. 285 €

 

DSC03859

Tiesitkö, että Kurtnan rompetori sai alkunsa aikanaan moottoripyöräharrastajien kokoontumisista ja kasvoi vuosien saatossa kansainväliseksi rompetoriksi? Kuva: Jenny Sirén, Huutokauppa Helander.

 

Kurtnan antiikki- ja rompetori on jokavuotinen tapahtuma Virossa, joka kerää antiikista kiinnostuneita niin kauppiaita kuin ostajiakin yhteen. Rojua ja rompetta on paljon, mutta aina on mukana myös aitoa vanhaa tavaraa ja todelliset löydötkään eivät ole harvinaisia täällä. Matkahaukka järjestää Kurtnan antiikkimatkan yhdessä Huutokauppa Helanderin kanssa. Helanderin edustaja on matkalla mukana asiantuntijana.

 

Matkan hinta on 285 € / henkilö, kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta (45 €) majoittuminen onnistuu myös yhden hengen huoneessa. Toimistomaksu 15 € varaus.

 

Matkan hinta sisältää mm:

  • Eckerö laivamatkat Helsinki–Tallinna–Helsinki
  • Majoituksen Metropol Spa hotellissa
  • Hotellin spa osaston rajaton käyttö
  • Hotelliaamiaiset sekä linnalounas, brunssi laivalla sekä pientä purtavaa ja juotavaa laivan paluumatkalla
  • Suomenkielisten oppaiden sekä matkanjohtajan palvelut
  • Yksityiset bussikuljetukset
  • Vierailut Balti Jaam-torilla, Kurtnan antiikki- ja rompetorille sekä Laitisen linnaan. 

Lue lisää Kurtnan antiikkimatkasta, ja katso tarkka ohjelma tästä!

 

 

Antiikki- ja joulutorimatka Unkarin Budapestiin 3.–6.12.2021 – Hinta alk. 945 €

 

IMG_2915

Ari Kupsuksen antiikkihuonekalukokoelmaa päästään ihailemaan tässä Unkarin maaseudulla sijaistevassa Iszkaszentgyörgyn linnassa. Kuva: Jenny Sirén, Huutokauppa Helander. 

 

Budapestin joulutorit ovat Euroopan parhaimpien joukossa. Kaupungin antiikkitarjonta on myös vertaansa vailla. Falk Miksa kadulle on keskittynyt useita kymmeniä antiikkikauppoja ja huutokauppataloja. Ecseri Piacin kirpputori on monille antiikin ystävälle varsinainen aarreaitta. Antiikki- ja joulutorimatkaa Budapestiin isännöi siellä asuva suomalainen kulttuurivaikuttaja Ari Kupsus. Pääsemme vierailemaan hänen antiikkikaupassa ja taidegalleriassa, joka sijaitsee Palatsikaupunginosassa. Ihastelemme myös Kupsuksen antiikkikotia, jossa illan kruunaa ryhmällemme järjestetty salonkikonsertti. Kupsus vie meidät myös Unkarin maaseudulle Iszkaszentgyörgyn linnaan, jossa on nähtävillä Kupsuksen upea antiikkihuonekalukokoelma. Retkien aikana liikutaan myös paikallisilla joukkoliikennevälineillä raitiovaunulla ja metrolla. Paikallisliput sisältyvät matkan hintaan.

 

Matkan hinta on 945 € / henkilö, jaetussa kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta (105 €) majoittuminen onnistuu myös yhden hengen huoneessa. Lisämaksusta on mahdollisuus ostaa liput balettiin (55 € / hlö). Toimistokuluja 15 € / varaus.

 

Matkan hinta sisältää mm:

  • Finnairin reittilennot Helsinki–Budapest–Helsinki
  • Hotelli Mercure Budapest Korona 4*
  • Hotelliaamiaiset sekä useita ruokailuja (3kpl)
  • Suomenkielisen oppaan, matkanjohtajan sekä asiantuntijaoppaiden palvelut
  • Useita retkiä pääsylippuineen: opastettu kaupunkikierros, linnakierros, viinimaisitaiset, joulutorikierros, taidegalleriavierailu, salonkikonsertti. Lisämaksullisena retkenä vierailu Budapestin oopperan Erkel-teatterissa, jossa Pähkinänsärkijä baletti.

 

Lue lisää Budapestin antiikki- ja joulumatkast ja katso tarkka matkaohjelma tästä!

 

{{cta(’02493a6a-60be-4539-8812-7320791ec590’)}}

 

 


 

Katso video aiemmalta matkaltamme, Tukohlman antiikkimessuilta (17. – 19.helmikuuta 2018)

 

 

 


Teksti: Matkahaukka ja Jenny Sirén, Huutokauppa Helander. 

Video: Huutokauppa Helander

Kuvat: Jenny Sirén, Huutokauppa Helander. Metropol Spa Hotel

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös: 

 

{{cta(’fbc68b47-25df-4dac-9c43-a02540346a0c’)}}

 

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.