04.12.2023Huutokaupat

6 joululahjaideaa designin ystävälle

Punainen joulukukka ja Huutokauppa Helanderin lahjakortti

Joulu on antamisen aikaan ja nappiin mennyt lahjavalinta tuottaa saajalleen iloa vielä aattoillan jälkeenkin. Täydellisen lahjan löytäminen saattaa kuitenkin aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa muiden joulukiireiden keskellä. Laadukkaan ja merkityksellisen lahjan antaminen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa. Jouluvalmisteluita helpottaaksemme olemme poimineet käynnissä olevista huutokaupoistamme kuusi lahjaideaa designin ystävää ilahduttamaan.

Second hand-lahjan antaminen on suositumpaa kuin koskaan. Lahjan antajia second handissa viehättävät erityisesti esineen menneisyys, ympäristöystävällisyys sekä ainutlaatuisuus – täysin samanlaista lahjaa ei kauppojen hyllyiltä löydy. Huutokaupasta hankittu lahja on taatusti omaperäinen sekä laadukas, sillä osaavat asiantuntijamme arvioivat kaikki huutokaupoihimme myyntiin tulevat esineet. Ostamalla lahjan Helanderilta annat esineelle, jolla on taustallaan hieno historia, uuden elämän. Moni huutokaupoistamme löytyvistä esineistä on valmistettu vuosikymmeniä ellei peräti vuosisatoja sitten. Käytetty second hand-esine on myös kestävä valinta, sillä sen valmistukseen ei ole käytetty uusia materiaaleja.

Alle olemme poimineet 6 lahjaideaa käynnissä olevista huutokaupoistamme: sunnuntaina 17.12.2023 päättyvästä Design-huutokaupasta sekä maanantaina 18.12.2023 päättyvästä Weekly-huutokaupasta.

Nappaa talteen Helanderin lahjavinkit!

Muista läheistäsi lahjakortilla!

Jos valinnan vaikeus yllättää tai aineeton lahja sopii paremmin omaan tyyliin, on lahjakortti tyylikäs tapa muistaa rakkaita, joilla on jo kaikkea! Ja mikä parasta – lahjansaaja saa itse valita juuri sellaisen lahjan kuin haluaa.

Lahjakortti on vuodesta toiseen kasvattanut suosiotaan yhä useamman suosiessa turhan tavaran antamista. Huutokauppa Helanderin lahjakortin tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Lahjakortti haluamallasi summalla toimitetaan 2–5 työpäivän kuluessa joko omaasi tai suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Kortin arvon voi käyttää vapaasti huutokauppojemme monipuoliseen valikoimaan, josta taatusti löytyy designin ja second handin ystävää ihastuttavia kohteita. Lahjakortin voit tilata osoitteesta: info@huutokauppahelander.com

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.