EtusivuOmat sivut

Näin käytät Omia sivuja

 

Voit kirjautua Omille sivuille tästä.

Välilehti 1. Kirjautuminen

Omien sivujen ensimmäisellä välilehdellä näet asiakastilisi tiedot, kuten käyttäjätunnuksesi sekä yhteystietosi. Voit myös päivittää tietojasi tätä kautta.

 

Välilehti 2. Huutokauppakohtainen asiakashistoria

Toisella välilehdellä voit tarkastella tekemiäsi tarjouksia, ostoja sekä myyntejä menneistä huutokaupoista. Valitse alasvetovalikosta se huutokauppa, josta tekemiäsi ostoja haluat tarkastella.

 

Välilehti 3. Ostolaskut ja myyntitilitykset

Omien sivujen kolmannesta osiosta näet tekemiesi ostosten laskut sekä toimeksiantamiesi myyntien tulokset. Voit maksaa ostoksesi kohdasta Maksa. Voit myös maksaa laskun verkkopankkisi kautta pankkisiirrolla. Saat laskun maksutiedot avaamalla laskun kohdasta Näytä.

 

Välilehti 4. Esinevahti

Voit luoda oman esinevahtisi täyttämällä tietoja hakemastasi esineestä esinevahdin hakusanakenttiin. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun hakemasi esine tulee myyntiin.

 

Välilehti 5. Lähetä esinearviopyyntö

Pienistä tavaramääristä tai yksittäisistä arvoesineistä saat arvion kätevimmin, kun täytät Omien sivujen kautta esinearviopyyntölomakkeen. Voit varata arviointikäynnin tai etäarvioinnin suurempia tavaramääriä varten joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@huutokauppahelander.com tai täyttämällä lomake täältä. Arviointikäynnin voi varata myös puhelimitse.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa