EtusivuMyy kulta- ja hopeaesineitä Helanderilla

Miten Helanderilla myyminen toimii?

Intendentti Hanne Siekkinen

Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen on erikoistunut koruihin ja jalometalleihin. Yli 20 vuoden huutokauppa-alan kokemuksen omaava Siekkinen toimii myös Suomen Kaunein Sormus -kilpailun esiraadissa.

Näin palvelemme:

 

  1. Maksuton arviointi – Asiantuntijamme arvioivat maksutta esineitä, jotka jätetään kauttamme myyntiin. Mukana arviointi- ja myyntiprosessissa on koruihin ja jalometalleihin erikoistunut asiantuntijamme, Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen.
  2. Noutopalvelu – Voimme sopimuksen mukaan noutaa varastosi ja toimittaa sen huutokauppaamme arvioitavaksi ja myytäväksi. Otamme esineitä vastaan myös postitse.
  3. Laaja ja kansainvälinen asiakaskunta – Myytävät kohteet esitellään luettelossa kansainväliselle yleisöllemme ja niihin voi tutustua paikan päällä huutokauppakamarillamme. Kaikki huutokauppamme tapahtuvat verkossa.
  4. Nopea ja vaivaton myyntiprosessi – Ilmoitamme sähköpostitse, kun esineet tulevat myyntiin. Saat huutokaupan jälkeen ilmoituksen myydyistä ja myymättä jääneistä kohteista sähköpostitse. Myyntituoton saat suoraan tilillesi.
  5. Tavoitamme myös sellaiset kuluttajat, jotka eivät eksy kivijalkaliikkeisiin. Hopea- ja kultaesineet ovat asiakkaidemme keskuudessa kysyttyjä ja niiden osuus myynnistämme on kasvanut huomattavasti tänä vuonna: Helanderin hopeaesineiden myynti on kasvanut vuonna 2023 60 % verrattuna vuoteen 2022  ja korujen myynti on kolminkertaistunut vuoteen 2022 nähden.

Millaisista kulta- ja hopeaesineistä ostajamme ovat kiinnostuneita? –Esimerkkejä Helanderilla myydyistä kohteista

 

Rapuveitset

Hopeaa, "Chippendale"

Kahvikalusto

Hopeaa, valmistaja Kultakeskus

Lajitelma aterimia ja tarjoiluvälineitä

Hopeaa ja terästä
10 kpl lasten kummilusikoita, hopeaa

Lasten kummilusikoita

Hopeaa
5-haarainen kynttilänjalka hopeaa

5-haarainen kynttilänjalka

Hopeaa, valmistaja Kultakeskus
2 kpl kultariipuksia

2 kpl kultariipuksia

Pitoisuus 14 k

Kynttilänjalka

Hopeaa, suunnittelija Tapio Wirkkala

Hopeasormus

Valmistaja Kultasepät Salovaara

Rannerengas kultaa

Pitoisuus 14 k, valmistaja Westerback

Sormus

Björn Weckström, Lapponia

Timanttisormus

18 k kultaa

Timanttisormus valkokultaa

Briljanttihiottu timantti, noin 3,06 ct

Hinnoittelu ja myyntiehdot

Hinnoittelu

 

Huutokauppohin myyntiin jätettyjen jalometalliesineiden lähtöhinta lasketaan painon ja pitoisuuden mukaan. Jos myyntikohteiden materiaaliarvo on alle 50 euroa, on niiden lähtöhinta tällöin 50 euroa. Arvokorujen lähtöhinta sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Myyntikohde tarkoittaa arvoltaan yksin myyntiin soveltuvaa korua, kulta- tai hopeaesinettä, tai vaihtoehtoisesti erää, esimerkiksi hopeakorusettiä tai aterinsarjaa, joiden arvo ei riitä yksittäisinä osina myytäväksi. Myyntikohteiden erittelyn tekee huutokaupan intendentti ajankohtaisen markkinatuntemuksen mukaisesti.

Myyntiehdot

 

Myyntiehtomme löytyvät täältä.

Korotusportaikko

 

Kaikissa huutokaupoissa on käytössä vakiintuneet korotusvälit, jotka on määritelty Helanderin korotusportaikossa. Kun ostaja jättää tarjouksen huutokauppakohteesta, määräytyy seuraavan korotuksen summa portaan mukaan. Myyntihinnat eli vasarahinnat ovat keskimäärin lähtöhinnastaan kolminkertaisia.

Kiinnostuitko? –Ota meihin yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä lomakkeen avulla, tai soittaa numeroon 02 900 319 50. Asiakaspalvelumme palvelee ti–pe, klo 12–18. Voit myös jättää soittopyynnön lomakkeella.

Yhteydenottolomake – Myy kulta- ja hopeaesineitä Helanderilla
Löydät oman asiakasnumerosi joko sinulle lähetetystä laskusta tai Omat sivut -palvelusta.
Valitse, jos haluat jättää soittopyynnön
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen
Tilaan Helanderin uutiskirjeen

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa