EtusivuHuutokaupat

Verkkohuutokaupat

 

 

Kaikki huutokauppamme tapahtuvat verkossa. Verkkohuutokaupassa tarjousten jättö avautuu, kun luettelon julkaistaan ja loppuu kohteiden sulkeutuessa. Kohteiden sulkeminen aloitetaan numerojärjestyksessä, ennalta ilmoitettuna ajankohtana. Verkkohuutokaupassa ei ole meklaria.

 

Tarjouksesi on korkein summa, jonka olet valmis kohteesta maksamaan. Korotusautomaatti korottaa puolestasi summaa annettuun rajaan asti aina vähimmäiskorotuksen verran ja ilmoittaa sinulle, mikäli toinen ostaja ylittää tarjouksesi. Korotukset tehdään korotusportaikon mukaisesti ja tarjouksesi ovat mukana huutokaupassa annettuun maksimisummaan asti.

 

Verkkohuutokaupoissa on niin sanottu kahden minuutin sääntö eli esineen sulkeutumisaikaan lisätään kaksi minuuttia viimeisestä tarjouksesta, jos tarjous tehdään alle kaksi minuuttia ennen esineen sulkeutumisaikaa.

Esimerkiksi jos esineen sulkeutumisaika on klo 18.00, mutta esineestä jätetään tarjous klo 17.59, niin tällöin esineen uusi sulkeutumisaika on 18.01 (+ 2 min viimeisimmästä tarjouksesta). Kauppa sulkeutuu vasta, kun edellisen kahden minuutin aikana kohteesta ei ole jätetty uusia tarjouksia.

 

Voit tutustua huutokaupattaviin kohteisiin luettelon kautta. Huutokaupan esineet ovat myös esillä näytössä. Lisätietoa huutokauppojen aikatauluista ja esineistöstä saat tapahtumasivulta.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajantasalla!

Uutiskirjeen tilaus
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.

© Huutokauppa Helander 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Enemmän kuin

huutokauppa